top of page

Eén beeld zegt soms meer dan duizend woorden

Dit is een deel van mijn verzameling 'beelden en citaten' die mij helpen doorheen de waanzin, de domheid en de wreedheid van deze coronatijden. Soms draait het om humor, of sarcasme, om informatie, om hoop of om het ventileren van frustraties. Vaak zit er ook meer diepgang in dan in ellenlange teksten over het thema.


Het delen van zo'n beeld op sociale media, als artikel of als commentaar, kan mensen ook op een andere manier raken, dan de zoveelste digitale woordenbrij.


Mij helpt het alvast wat vooruit, en ik hoop van jou hetzelfde.


Liefde & Woede

Steven


(en neen, ik hoef daarom niet helemaal achter ieder beeld of citaat te staan, noch achter de waaier van emoties die het kan opwekken - deze verzameling is eclectisch, net zoals ikzelve. Het ene moment wil ik mijn hand uitreiken naar wie mij huisarrest of ontslag toewenst omwille van mijn vaccinatie, en het andere moment wil ik een vuist maken. Zelfde persoon, ander moment)