top of page

Barsten

Barsten.

Terwijl men het voor de camera's heeft over "wetenschappelijke consensus" en "noodzakelijk kwaad" en "geen taboes" en "spuiten-spuiten-spuiten" en "opschaling van IC's is onmogelijk" en "stoute antivaxxers" en "solidariteit".....

zie ik op straat, buiten de studio's van radio en teevee....
... uitgeputte onderwijzers, hopeloze boeren, depressieve studenten, stakende politie-agenten, woedende brandweerlieden, moegetergde horeca-uitbaters, grommende cultuurwerkers, verslagen zorgpersoneel, gechoqueerde jeugdwerkers, verontwaardigde therapeuten, rebelse huisartsen, verbouwereerde wetenschappers, versufte telewerk-ouders, bevriezende mensen zonder papieren, en miljoenen boos-verwarde medemensen wiens grond en zekerheden van onder hun voeten is gehaald.


De Poorten van de Vrijheid waren een leugen.


En eenieder tracht zich te redden op haar eigen manier. De gelukkigen hierin omringd door ondersteunende familie, vriendenkring of gemeenschap. Anderen zonder dak boven hun hoofd. Maar iedereen ziet af van dit waanzinnige en ontmenselijkende beleid-zonder-einddatum.


Dit beleid komt duidelijk ook niét op voor het algemeen belang, maar veelal voor privé belangen. Voor het geld danst den beer.

Dit beleid trappelt op al onze grondrechten. Dit beleid is gestoeld op leugens. Dit beleid zegt niks over haar verborgen langeretermijnvisie. Dit beleid voldoet nu al aan alle kenmerken van tirannie.


Dit is volgens velen de lang geplande afslag naar de Vierde Industriële Revolutie, een Brave New World vol groene leugens, waar vrijheid enkel nog synoniem staat voor egoïsme, en gehoorzaamheid voor geluk. Ignorance is bliss. Trust the experts. En blijf maar in je bubbel. En achter je maskertje.


Er komt een behoorlijke inflatie op ons af, een gewelddadige en deels geplande transformatie naar een wereld vol automatisering, digitalisering, sociale kredieten en nonstop monitoring van een belangrijk deel van ons leven. Gedreven door een waanzinnige droom van transhumanisme en geperfectioneerde populatiecontrole. "They say jump, you say how high?". Hi Tech Hubris.


Eén volk, één waarheid, één wereldregering. Om de wereld te kunnen redden van de ondergang. Dat wordt iedere dag luider geroepen door de media, en binnenkort misschien ook via luidsprekers op straat of in ons huis.


De kaarten zijn geschud.

De strijd wordt steeds duidelijker.


Gaan we verder zwichten voor de propaganda, die de laatste twee jaar onophoudelijk geld en macht pompte naar de allerrijkste lagen van de bevolking, terwijl de bevolking doodsbang werd gemaakt van virus en/of prik, en van elkaar, of gaan we terug naar onze democratische etiquette, zien wat er écht leeft bij de bevolking, durven discussiëren, argumenteren en luisteren, en palaberen waar we het algemeen belang (en ons milieu) het beste mee dienen, daarbij onze geboorterechten respecterend, en onze instellingen, en beroep doend op eenieders kwaliteiten, motivatie en inspiratie? Plus est en vous. Waar verschil van mening trouwens een verrijking is, en geen gevaar of verraad.
De kansen die momenteel gecreëerd worden zijn enorm. Er komt sowieso een Great Reset, maar dat hoeft niét te gaan zoals de groepen achter de gordijnen van het politieke theater dat wensen. Alles ligt nog open. Werkelijk alles. Het politieke en spirituele ontwaken is quasi onstuitbaar. En misschien kan het deze keer zonder grote leiders, maar elk vanuit de eigen smeulende goddelijke kracht. Verbonden in eigenheid.

Liefde & Woede


(met dank aan Jeroen Franssens voor de inspiratie)

Comentarios


bottom of page