top of page

De pandemiestrategie van de globalisten wordt grotesk en dus overduidelijkVoel je het?


De aanval naar voren?


De groteske woorden en leugenachtige tronies?


De omstreden directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, doet deze week een krampachtige en ongeloofwaardige oproep aan deugjongeren wereldwijd, om mee druk te zetten op hun overheden, opdat die stuk voor stuk het pandemieverdrag binnenkort zouden goedkeuren.


Dat verdrag houdt niet minder in, dan dat de WHO bij een volgende pandemie, pandemiedreiging, of andere internationale gezondheidsnoodtoestand, eigenmachtig de controle mag overnemen van lokale overheden. Het is dan in principe de WHO die grondwettelijke vrijheden voor onbepaalde duur kan opheffen, mensen mag tracken, tracen en opsluiten, lockdowns en avondklokken mag afkondigen, prikdwang en nieuwe maskerplichten kan installeren, menselijke schutkringen mag afdwingen, mediacensuur mag invoeren, en een permanent QR-pasjessysteem kan installeren. Zonder dat nationale overheden of grondwetten dit nog kunnen tegenhouden. I kid you not.Onder het mom van het Algemeen Belang natuurlijk. Veiligheid voor allen. Bescherm de kwetsbaarsten.Dat verdrag zou dit jaar getekend moeten worden, door ongeveer alle landen ter wereld. Maar de kritiek en de vragen groeien.En het is intussen al duidelijk verklaard, dat met 'internationale gezondheidsnoodtoestand' eventueel ook de huidige klimaatverandering wordt bedoeld.Luister gewoon zelf naar de recentste woordenbrij van de belangrijkste man van de belangrijkste gezondheidsorganisatie van de wereld. Wat kraamt die nu allemaal uit?


De WHO is intussen rot tot op het bot is, want quasi volledige gecontroleerd en bestuurd door de farmaceutische industrie en een groep filantropische investeerders, die wel een héél specifieke, bijna antihumanistische, visie hebben op internationale menshouderij.Stel, stel, stel dat er een groep uiterst kapitaalkrachtige groepen bestaan, binnen een internationaal netwerk, die al generaties lang een vaste greep hebben op het bankwezen, op delen van de industrie, op de media, op de politiek, en op de veiligheidsdiensten, en die al verschillende generaties bezig zijn met het vergroten van hun markten en macht en controle.... wat in de laatste halve eeuw tot een ongeziene concentratie van rijjkdom en macht in een hele kleine groep leidde.


Zou dat groepje superrijken al die lokale democratische werkingen en weerstand tegen hun roofkapitalisme niet hardstikke beu zijn? Zouden die niet liever de wereld op zo'n manier inrichten, dat ze steeds minder gestoord kunnen worden in hun internationale investerings- en lobby-activiteiten wereldwijd?


En zouden ze intussen nog niet bedacht hebben, dat de beste manier om de wereld naar je hand te zetten, het 'kopen' is van politici, van media en van 'experten'? En dat je vervolgens best een reeks noodtoestanden en dreigingen dient te creëren, om de macht te kunnen grijpen? Zoals de geschiedenis tot in den treure aantoont?En dat zo'n Ethiopische politicus, met een bloederig en flink chanteerbaar verleden, met plezier tot handpop kan worden gemaakt van een soort 'corporate coup d'état'?It just doesn't make sense.De WHO hoéft helemaal niet zo'n extreem politiek en militair verdrag te creëren om haar werk te kunnen doen. En het hoéft allemaal niet zo vlug te gebeuren....tenzij de tijd dringt voor de netwerken van kapitaalkrachtigsten. Met de pandemie was het overduidelijk dat het net de WHO was die er werkelijk alles aan deed om het coronagevaar zo hoog mogelijk in te schatten, de maatregelen zo streng mogelijk te laten zijn, en voortdurend te scanderen dat enkel en alleen de nieuwste prikken de poorten naar de vrijheid konden openen. Quod non. Weinig verbazend wanneer je weet dat groepen als GAVI en de Gates Foundation in de cockpit van WHO zitten. De WHO prikstrategie bracht hen intussen honderden miljarden dollars op, en dat kan nog flink aandikken, temeer het ook de WHO was die het niet langer nodig vindt om nieuwe prikken grondig te testen zoals voorheen.


 


Maar het gaat niet enkel om de prikverkoop. Er hangen nog veel meer mogelijkheden vast aan het 'baas' worden over grote delen ter wereld tijdens een echte of vermeende pandemie of andere 'noodtoestand'. Gebruik je fantasie maar.Aan de absurditeit en radeloosheid van de speech te zien, gaat het WHO de laatste tijd echter niet meer zo voor de wind. Hoewel mainstreammedia braafjes alle lof blijven zwaaien, want daar worden ze voor betaald, staan sociale media intussen bomvol van de degelijke analyses over wié WHO momenteel bestuurt, en met welke verdorven agenda's.Mensen worden precies wakker, en het kan snel gaan nu.Don't buy their shit.

Comentarios


bottom of page