top of page

If you tolerate this, your children will be next

't Is maar dat je 't weet.De regulator in de VS (Food & Drug Agency) keurde gisteren de mRNA spuit van Pfizer goed voor kinderen van 5 tot 11 jaar oud.

Een nieuwe markt van maar liefst 28 miljoen kinderen, in de VS alleen al, wordt hierdoor opengebroken. Haar Europese evenknie European Medicines Agency (EMA) zal dit vermoedelijk binnen enkele weken of maanden ook goedkeuren, en dan kunnen we meteen onze lagereschoolkinderen massaal richting prikcentra duwen. En dan mogen de kapjes voor onze 9 tot 12-jarigen eindelijk weer af. Oef!

Dat onze allerjongsten heel wat meer risico lopen op ernstige bijwerkingen van de prik, dan van het virus, is bijzaak. Ze doen voor hun oma, voilà. Ook al kunnen ze die na de prik nog even goed besmetten, maar allà.


Prikjesverkoper Pierre VD, zelf vroeger nog lid geweest van het Expertencomité van EMA, glundert, want hij weet maar al te goed dat de markt nog wat méér kan worden uitgebreid (zie foto!).

Reken maar uit: pakweg twee mRNAspuitjes van Pfizer van 50 euro 't stuk, voor zo'n elf miljoen Belgen, per jaar. Dat is een markt van meer dan één miljard euro, jaarlijks, voor België alleen al. En de baas van Pfizer beloofde om de prikken binnenkort nog heel wat duurder te maken! Maar geen nood, de overheid betaalt dat wel, en kan daarvoor nog flink bezuinigen op ziekenhuispersoneel. Of op nutteloze campagnes om je natuurlijke immuniteit te boosten, door gezond te eten en te bewegen, haha.

En die mRNAprikken gaan niet weg wanneer Corona verdwijnt, hé. Ah neen, want die kunnen immers jaarlijks geupdate worden, zodat ze ook helpen tegen de griep, en tegen de nieuwste 'gevaren van het jaar'. Slim, Pierre, héél slim.

Wat volgt zijn een aantal bikkelharde feiten.


Eén van de grootste investeerders achter de mRNA prik van Pfizer is Bill Gates, één van de rijkste en meest ambitieuze beleggers ter wereld. Hij wordt rijker met iedere uitgedeelde mRNAprik. Feit.

Samen met het farmakartel GAVI is hij de grootste geldschieter binnen de Wereld Gezondheidsorganisatie, die het wereldwijde vaccinatiebeleid stuurt. Feit.

Het EMA, dat de prikken goedkeurt, wordt geleid door Emer Cooke, die voor haar intrede in EMA, heel wat jaren een topfunctie had bij de EFPIA...de grootste Europese lobbyorganisatie van de farma-industrie. Feit.

PVD wordt voor zijn megaprik-project Vaccinopolis onder meer gesponsord door .... Bill Gates. Daarnaast heeft hij verschillende prikbedrijven, waar hij heel wat extra inkomsten uithaalt. Feit.


En ik mag niet twijfelen aan het prikbeleid? Tarara!


(foto: HLN)

Comments


bottom of page