top of page

Opgepast: deze inhoud mag niet op Facebook

Zonet werd ik opnieuw voor één maand van Facebook gebannen, tot begin december 2021, omwille het posten van onderstaande analyse, op 25 oktober 2021. Ik tekende verzet aan, maar dat zal wellicht weinig uitmaken, gegeven mijn persoonlijke censuurgeschiedenis bij Facebook. Mijn vraag is natuurlijk: WAT is de reden van mijn ban? Wie brengt mij klaarheid?


Officieel heet het: "het bericht herhaalt onjuiste informatie over COVID-19, die in strijd is met onze richtlijnen voor de community."


Officieus zien we dat Facebook al geruime tijd bezig is met het wegmoffelen van heel wat kritische stemmen op haar medium, althans voor wat betreft zij die het aandurven het huidige officiële coronabeleid in vraag te stellen. Juristen, journalisten, politici, dokters, wetenschappers, kritische denkers die het beleid hier of daar in vraag stellen, 'verdwijnen' om de haverklap van dit medium, meestal voor één maand aan een stuk. We zien gelijkaardige pogingen bij LinkedIn, Instagram, Youtube, enz.


Zelf werd ik in 2021 al meermaals gebannen van Facebook met betrekking tot volgende onderwerpen: een speech van de Franse dissidente dokter Louis Fouché, een verwijzing naar een beleggingsrapport van Pfizer (van 4 mei 2021) waarin hun prikproeven op peuters werden voorgesteld, een analyse van gezondheidswetenschapper Sam Brokken over doorbraakinfecties en complicaties bij geprikten, en een bericht over de Japanse ontdekking van grafeenoxide in wat mRNA-prikken. Facebook 'shadowbant' mij ook al geruime tijd, dwz dat wanneer mensen mijn veelgelezen artikels delen op hun wall, deze artikels onzichtbaar blijven voor hun fb-vrienden. Ook het posten van artikels vanuit deze blog blijft vaak onzichtbaar. Maar hey, dat bedoelen we wellicht met een 'veilig internet', niet?


Hier komt het integrale bericht dat ik plaatste, samen met onderstaande foto van een krantenartikel:

"Probleem: "Ongeprikte kinderen tussen zes en twaalf testen positief, meestal zonder symptomen." Reactie: "Moord! Brand! Iedereen is in gevaar!" Oplossing: "Alle kinderen vanaf zes jaar de ganse dag een mondmasker aan op school!" (....) Probleem: "Mondmaskers voor onze jongsten zorgen voor een piek in onwelzijn." Reactie: "Die mondmaskers moeten écht wel tijdelijk zijn." Oplossing: "Okay, dan: mondmaskers voor zes- of tienjarigen tot aan de kerstvakantie, en tegen dan zorgen we dat ze allemaal hun Pfizer-spuitje hebben gekregen." Zoiets? Een standbeeld voor Geert Molenbergs, alsjeblieft!

Voor de goede verstandhouding. Dit is satire. Het oproepen tot maskeren van zesjarigen is volgens alle mogelijke definities je reinste kindermishandeling. Ook het quasi-verplicht prikken van zesplussers met een experimenteel mRNA-vaccin is hoogstwaarschijnlijk niet nuttig, contraproductief en gevaarlijk voor een deel onder hen.

Tijd dat de waanzin wat begint te stoppen. Een ander coronabeleid is mogelijk én wenselijk. "Comments


bottom of page